EPIC 300205km-300km


Facebook Sportevents   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de EPIC300 te Kluisbergen (205 - 300km). Dit event maakt deel uit van de Epic Series

Op 21 augustus starten de echte wielerfanaten in Kluisbergen voor de derde editie van de EPIC300, een magnifieke fietstocht van maar liefst 300km door de Vlaamse heuvels. Nieuw dit jaar is dat de eerste 200km in waaiers gereden worden. De waaiers worden ingedeeld volgens snelheid en Je kan kiezen tussen 29km/u, 32km/u en 35km/u gemiddeld voor de eerste 200km. Vanaf dan is het voor iedereen zijn eigen tempo... . De EPIC300 is de tweede challenge in het rijtje van de EPIC HEROES SERIES. Na deze challenge weten we wie een gooi zal doen naar de overwinning van de Epic Heroes.


Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew

vanaf €45,00

Media


 • EPIC300 - 2021

  Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben) .

  • EPIC300 - 2019

   Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben) .

   • EPIC300 - 2018

    Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben)

     FB album 

    Resultaten


    Epic300 F.A.Q. 's


    • Is de route volledig afgepijld en zijn er seingevers voorzien?

     EPIC300: 

     Er wordt 200km op GPS gereden en de laatste 100km is er tijdsregistratie en pijlen voorzien.     205km:
     Er wordt 105km op GPS gereden en de laatste 100km is er tijdsregistratie en pijlen voorzien.
    • Kan ik op hulp rekenen bij pech onderweg?

     Ja, je krijgt bij vertrek een noodnummer mee. In geval van (onherstelbare) mechanische pech kan je dit nummer bellen en zullen we de beste oplossing zoeken. Let wel op: door de uitgestrektheid van het parcours is het mogelijk dat je eventjes zal moet wachten.

     In geval van een ongeval of zware verwonding bel je steeds eerst 112, deze zullen het snelst ter plaatse zijn. Aan de bevoorradingen en aankomst is een basis EHBO-kit aanwezig.

    • Mag ik deelnemen met een e-bike?

     NEE. Voor de Epic300 is het gebruik van een e-bike niet toegestaan o.w.v. de tijdsopname. 

    • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

     Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

     Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

     Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

     Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

    • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

     Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


    • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


     We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

     Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

     Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


     • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

     • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

     • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

    • Kan ik de gpx van de parcoursen al krijgen?

     De GPX-files van de verschillende parcoursen worden ter beschikking gesteld in de week voor het evenement. Dit via de site en via de briefing die per mail naar alle deelnemers wordt gestuurd.

    • Zijn er toiletten voorzien aan de bevoorradingen?

     Ja, onderweg aan de bevoorradingen kan je gebruik maken van toiletten.

    • Waarom dien ik een stuurbordje te bevestigen? Hoe doe ik dit juist?

     Het stuurbordje geldt als inschrijvingsbewijs. Voor de Epic300 wordt dit eveneens gebruikt voor de tijdsopname. Met stuurbordje heb je onderweg recht op een uitgebreide bevoorrading en kan je makkelijk je fiets achterlaten in de bewaakte fietsenstalling.

     Je bevestigt het bordje aan je stuur met behulp van de spanbandjes die je ontvangt bij afhaling van het stuurbordje. Je dient na de tocht het stuurbordje niet terug in te leveren, hou dit gerust als souvenir.

    • Is er een tijdsregistratie?

     Ja, er is tijdsregistratie over het volledige traject.

    • Kan ik korting krijgen op vertoon van mijn lidkaart van een wielerfederatie (VWB, WBV, ...)?

     Neen, wij zijn niet aangesloten bij een federatie en kunnen de leden dan ook geen korting geven.

    • Krijg ik een certificaat na afloop van de tocht?

     Ja. Via de link naar de resultaten kan je een persoonlijk certificaat/diploma downloaden met daarop jouw behaalde tijd.

    Laatste Nieuws / Artikels

    Filter :
    11 - 26.09.2021 : NEEM GRATIS DEEL AAN ONZE CYCLING CHALLENGE OF CHOUFFE CHALLENGE (Run/Walk)  & WIN EEN GRATIS ARDENNEN WEEKEND 
    NIEUW NIEUW | SPORTEVENTS IS VANAF NU DEEL VAN PASSION FOR SPORTS !