HOUFFALIZE OP DE MTB


Sportevents, is een organisator van tientallen evenementen, in en rond de bekendste steden van de Ardennen. Deze 3 mountainbike routes leiden u door de vallei van de 2 Ourthes in en rond Houffalize. De 3 routes samen zijn goed voor meer dan 80km MTB-fun.


Wat mag je verwachten : 

Bekende en minder bekende paden rond Houffalize.
Weinig geasfalteerde stukken en voornamelijk bebost gebied.
Een moeilijke route met nadruk op het testen van uw "skills".
Gemakkelijkere routes die meer gericht zijn op de ontdekking van de regio.

De moeilijke route zal voornamelijk uw vaardigheden op de proef stellen in combinatie met de nodige "sightseeing" terwijl de gemakkelijkere route meer gericht is op de ontdekking van de regio en toegankelijk is voor het brede publiek.
Houffalize staat wereldbekend als een mountainbike-hoofdstad. U zal met onze GPX dus de mogelijkheid krijgen om te genieten op de pittige tracks, zonder fout te rijden. 

vanaf €10,00
Inbegrepen in de prijs : 

3 Hoogkwalitieve GPX bestanden (16, 31 & 34km)
Roadbook vol info , nuttige plaatsen onderweg, tips...
Waardebon (€15,00) bij hotel Vayamundo 
Waardebon €100,00 bij Vakantiehuis Ardennen
 • 16km - 542m+ (Easy)

  Deze route is eerder gericht op de ontdekking van de streek en is voor iedereen toegankelijk. De selectie van paden en single tracks laat u de streek zo goed mogelijk ontdekken. Het parcours is voor 95% off-road en ook al zijn de klimmen iets minder uitgesproken, je zal ten volle kunnen genieten van de regio vanop de mountainbike.

  De start en finish is gelegen aan hotel Vayamundo: Klik hier voor de route


 • 31km - 820m+ (Easy)

  Deze langere versie van de route is eerder gericht op de ontdekking van de streek en blijft voor iedereen toegankelijk. De selectie van paden en single tracks laat u de streek zo goed mogelijk ontdekken. Het parcours is voor 95% off-road en ook al zijn de klimmen iets minder uitgesproken, je zal ten volle kunnen genieten van de regio vanop de mountainbike.

  De start en finish is gelegen aan hotel Vayamundo: Klik hier voor de route • 34km - 1220m+ (Hard)

  Dit uitdagende parcours is ontworpen om uw vaardigheden te testen zonder de ontdekking van de regio te verwaarlozen. U zult er prachtige herinneringen aan overhouden!
   
  Goede skills gaan zeker van pas komen in het prachtige decor van de vallei van de twee Ourthes, ondergedompeld in de natuur op een parcours dat voor 90% offroad is. 

  De start en finish is gelegen aan hotel Vayamundo: Klik hier voor de route


Laatste Nieuws / Artikels

Filter :
OPEN VACATURES : SOLLICITEER NU VOOR MARKETING & COMMUNITY MANAGER(1) | VRIJWILLIGER BIJ CREW(10) | TIMER (2)