TRINATURA - NISRAMAN


Long Distance - Short Distance

Facebook Sportevents   Twitter Sportevents   Instagram Sportevents   Vimeo Sportevents

Officiële webpagina van de TriNatura - Nisraman in Nisramont (La Roche-en-Ardenne) (Long - Short). Dit evenement maakt deel uit van de TriNatura Series


De TriNatura - Nisraman editie 2022 staat gepland op zondag 24 juli 2022! De Nisraman in Nisramont (La Roche) blijft één van de mooiste en groenste triatlons van België. Uniek is de combinatie van een (zwaar) fietsparcours op de weg met daarna een uitdagende MTB-proef. De 2de helft van de triatlon heeft dus Xterra allures en is volledig offroad. De zware Nisraman gaat opnieuw langs de typische Ardense wegen met onder andere de beklimming van de alom gevreesde en gehate mur de Maboge (meer dan 20%!). De 10de editie van de Nisraman bestaat uit 1km zwemmen in de barrage van Nisramont, 42km fietsen, 16km MTB en 10km trailrun. Er is opnieuw een korte afstand en die bestaat uit 500m zwemmen, 20km fietsen, 16km MTB en 5km trailrun.


Tarieven:

Inschrijven kan enkel online via SQM Time en volgens onderstaande prijzentabel (prijs oplopend naargelang aantal ingeschreven deelnemers). Het loont dus om je snel in te schrijven!1ste korting

2de korting

Basisprijs

Short

€75

€85

€90

Long

€95

€110

€120

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Sqmtime.com


Bekijk event op FacebookVervoeg de fantastische Sportevents Crew

vanaf €90,00

Media


 • Foto's 2021

  Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.


  • Foto's 2019

   Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


   • Foto's 2018

    Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).


    Resultaten


    • 2021

     Klik hier voor de resultaten van 2021.

    • 2019

     Klik hier voor de resultaten van 2019.

    • 2018

     Klik hier voor de resultaten van 2018.

    • 2017

     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman korte afstand 2017.
     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman lange afstand 2017.

    • 2016

     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman korte afstand 2016.
     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman lange afstand 2016.

    • 2015

     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman korte afstand 2015.
     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman lange afstand 2015. 

    • 2014

     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman 2014.

    • 2013

     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman 2013.

    • 2012

     Klik hier voor de resultaten van de Nisraman 2012.

    F.A.Q. 's


    • Is een specifiek niveau vereist voor deelname aan jullie triathlons?

     Nee, alle niveau's zijn welkom. Je zorgt er wel best voor dat je de afstanden per discipline binnen de cut-off tijd kan afleggen. De tijdslimieten vind je bij event informatie.

    • Wat als ik de tijdslimiet niet haal?

     Je zal jammer genoeg de wedstrijd moeten staken. Na de cut-off tijden kunnen we niet garanderen dat het parcours nog juist is afgepijld en/of alle seingevers nog op post zijn. Als er specifieke regels zijn hier omtrent zal dit opgenomen worden in de race briefing.

    • Vanaf wanneer word ik in de veteranen reeks ingedeeld?

     Iedereen met een leeftijd van 40 jaar of ouder op 31 december van datzelfde jaar zal in de veteranen reeks ingedeeld worden. Men zal dus in de veteranen reeks worden ingedeeld vanaf het jaar dat men 40 jaar zal worden. Ben je op het moment van de wedstrijd nog 39 jaar en moet je later op het jaar nog 40 jaar worden zal je voor deze wedstrijd al wel in de veteranen reeks ingedeeld worden. Dezelfde werkwijze wordt aangehouden bij de categorieën 50+ (vanaf 50 jaar) en 60+ (vanaf 60 jaar).

    • Is het parcours verkeersvrij?

     Het parcours is niet verkeersvrij. Wanneer je op de openbare weg komt, moet je de verkeersregels en seingevers respecteren.

    • Mag ik deelnemen met een e-bike?

     Nee, E-bikes zijn niet toegestaan tijdens onze multisport events.

    • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

     Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

     Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

     Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

     Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

    • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

     Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


    • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


     We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

     Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

     Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


     • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

     • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

     • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

    • Kan ik de gpx van de parcoursen al krijgen?

     De GPX-files van de verschillende parcoursen worden ter beschikking gesteld in de week voor het evenement. Dit via de site en via de briefing die per mail naar alle deelnemers wordt gestuurd.

    • Is drafting toegelaten? Welke regels gelden er bij non-drafting?

     Drafting/stayeren tijdens het fietsen is niet toegestaan. Volle wielen en schijfremmen zijn toegestaan. Ons volledige regelement is terug te vinden bij event informatie - reglementen.

    • Kunnen we een fiets/mtb huren?

     Nee, wij beschikken niet over een fietsverhuurdienst. Je kan altijd in de buurt bij de lokale fietsenmaker informeren of die fietsen verhuurt. Bij camping Buitensport in Houffalize kan je alvast terecht voor een MTB.

    • Is eigen bevoorrading toegestaan?

     Persoonlijke bevoorrading is  wel toegestaan.

    • Is er een bike wash voorzien?

     We hopen natuurlijk op stralend fietsweer maar bij echt slecht weer zullen we een mogelijkheid voorzien om je fiets af te spuiten.

    • Krijg ik korting met een wedstrijdlicentie van de triathlonfederatie?

     Onze events zijn onafhankelijk van de triathlonfederatie georganiseerd en we kunnen daarom geen kortingen geven voor atleten die in het bezit zijn van een licentie.

    • Mag ik zwemmen met wetsuit?

     Bij een watertemperatuur van 23°C of hoger wordt een wetsuit verboden. Bedraagt de watertemperatuur 16°C of lager, is een wetsuit verplicht. De watertemperatuur wordt de dag voor de wedstrijd gemeten en meegedeeld via sociale media en SMS.

    • De inschrijvingen zijn volzet, is er een wachtlijst?

     We werken niet met een wachtlijst. Als mensen annuleren komen deze plaatsen vrij en kan je via de SQM Time inschrijven. Je kan onze site en sociale media in het oog houden waar we zullen communiceren als er plaatsen vrijkomen.

    Laatste Nieuws / Artikels

    Filter :
    OPEN VACATURES : SOLLICITEER NU VOOR MARKETING & COMMUNITY MANAGER(1) | VRIJWILLIGER BIJ CREW(10) | TIMER (2)