LIMBURG WIJNMARATHON

KLIK OP DE AFSTAND OM U AAN TE MELDEN VOOR DE WACHTLIJST!

Start en de finish van de Limburg Wijnmarathon zullen gesitueerd zijn in de Wittemer Wijngaard, die jaarlijks ook het decor vormt voor het traditionele Wahlwiller Wijnfeest. Het loopevenement is bedoeld als promotie van Zuid-Limburg als wijnregio, maar ook als hardloopregio. Bovendien worden er gelden opgehaald voor het onderzoek naar kinderkanker. Deelnemers kunnen straks kiezen uit 3 afstanden: een hele marathon (42 km), halve marathon (21 km) of een 10 kilometer. Het parcours loopt grotendeels over onverharde paden en onderweg worden de lopers getrakteerd op Limburgse hapjes, sfeervolle muziek en hebben ze de mogelijkheid de Limburgse wijn te proeven in het gebied waar de druiven groeien. 
10 euro van uw inschrijving gaan rechtstreeks naar onderzoek van Kinderkanker (KIKA).
Inschrijving is inclusief medaille.
 
 Marathon39 + 10 =49 euroZondag 3-10
 Halve Marathon24 + 10 =34 euroZaterdag 2-10 en zondag 3-10
 10km19 + 10 =29 euroZaterdag 2-10 en zondag 3-10

Alle afstanden op zondag zijn al uitverkocht. Er is wel een wachtlijst. Klik op een afstand naar keuze om jezelf op de wachtlijst te zetten. Mochten er nog inschrijvingen vrijkomen, dan krijgt iedereen op de wachtlijst een e-mail dat de inschrijvingen opnieuw geopend zijn. De plek op de wachtlijst heeft hier verder geen invloed op.

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van Sqmtime.com (inschrijfmodule).

vanaf €29,00
10 euro van elke inschrijving gaat naar Kinder Kanker (KIKA) via Stichting for a Kid's Smile
Let op! Onze trails zijn plastic bekervrij. Dus je dient zelf een (opvouwbare) beker mee te nemen als je iets wil drinken bij de verzorgingspost of aan de finish.
Functioneel hardloopshirt
Inschrijvingen mogelijk tem 27-09-2021.

Laatste Nieuws / Artikels

Filter :