TEAM TRAIL

10km - 15km - 20km

Officiële webpagina van de Team Trail te La Roche-en-Ardenne (10km - 15km - 20km). Deze trail maakt deel uit van de Runners' Lab Trailrunseries.


De Team Trail in La Roche-en-Ardenne editie 2022 staat gepland op zaterdag 26 maart 2022. Een team bestaat steeds uit 2 personen. Start en finish zijn gelegen aan de voetbalterreinen van Bérismenil (La Roche). Men kan meedoen in een mannen- , vrouwen- of mixed team telkens bestaande uit 2 personen. De duos dienen samen te lopen en samen te finishen. Daag je maatje uit en schrijf je in voor een dag vol offroad avontuur!

INSCHRIJVINGSTARIEVEN

Inschrijven kan enkel online en volgens onderstaande prijzentabel. Het loont dus om je snel in te schrijven! Zij die registreren voor 16 maart krijgen een persoonlijk startnummer MET naam en voornaam erop toebedeeld.Early Bird

Basisprijs

Last Minute

10km

€35

€40

€45

15km

€40

€50

€55

20km

€50

€60

€65

* Inschrijvingsprijzen zijn exclusief verwerkingskosten van €1,00 +2,5% exl. BTW

GROEPSINSCHRIJVINGEN BEDRIJVEN 

Wil jij graag met jouw bedrijf deelnemen aan dit event? Dat kan! Via de online inschrijvingsmodule maak je een groep  aan. De groepsverantwoordelijke staat in voor de betaling van de volledige groep. Je betaalt per deelnemer het normale tarief.
Eens de groep is aangemaakt, kan je zelf mensen toevoegen of uitnodigen. De groep moet uiterlijk afgesloten en betaald zijn 3 weken voor het event. Na deze datum zijn er geen annuleringen meer mogelijk. Vraag hier toegang tot de groepsinschrijving module aan. Opgelet enkel voor bedrijven met min 10 deelnemers !

Ben je met MINDER DAN 10 en/of ben je GEEN BEDRIJF en wil je toch samen inschrijven? Dat kan, je kan een onbeperkt aantal personen gelijktijdig in 1 order afhandelen.

COVID SAFE TICKET

Het Covid Safe Ticket is momenteel NIET verplicht voor dit evenement.  Je Covid Safe Ticket is hetzelfde als je Digital Covid Certificate. Het is een geldige QR-code in de CovidSafeBE-app die aantoont dat je ofwel minstens twee weken voor het evenement al volledig bent gevaccineerd, of in het bezit bent van een herstelcertificaat, of een recente negatieve PCR-test hebt afgelegd, of een recente negatieve antigeentest (geen zelftest!) hebt afgelegd.  
 

ORGANISATIE

Dit event wordt georganiseerd door Sportevents, een bedrijf uit La Roche en Ardenne dat jaarlijks meer dan 40 verschillende evenementen organiseert. De rode draad doorheen al onze events is het offroad gebeuren, de natuur en het bos. We zijn Actief in Cycling, Triathlon, Trailrunning, Adventure Raids en walking en vele van onze events zijn al aan de 10de editie toe.

vanaf €40,00

Media


 • Foto's 2021

  Zo snel mogelijk na het event kan u hier de foto's terugvinden.

  • Foto's 2019

   Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).

   • Foto's 2018

    Om de foto's in groter formaat te bekijken verwijzen we naar het album op Facebook (ook te bekijken door diegene die geen Facebook account hebben).

    • Movie 2018

     Geniet mee!

    Resultaten


    • 2021

     Klik hier voor de resultaten van 2021.

    • 2019

     Klik hier voor de resultaten van 2019.

    • 2018

     Klik hier voor de resultaten van 2018.

    • 2017

     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 11km - 2017. 
     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 19km - 2017. 
     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 32km - 2017. 

    • 2016

     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 11km - 2016. 
     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 19km - 2016. 
     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 32km - 2016. 

    • 2015

     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 11km - 2015. 
     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 19km - 2015. 
     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 32km - 2015. 

    • 2014

     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 7km - 2014.
     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 15km - 2014. 
     Klik hier voor de resultaten van Team Trail 30km - 2014. 

    F.A.Q. 's


    • Zijn honden en/of stokken toegelaten?

     Honden zijn toegestaan als ze aan de leiband blijven en zich correct gedragen. Vergeet niet om ook een drinkbak voor uw hond te voorzien. 

     Wandelstokken zijn toegelaten.

    • Ik kan door omstandigheden niet deelnemen. Wat moet ik doen?

     Het wisselen van afstand, een T-shirt bijkopen, je gegevens aanpassen en zelfs annuleren kan ENKEL EN ALLEEN gebeuren via je SQM Time account. Je doet dit dus helemaal zelf!

     Nadat je bent ingelogd, zoek je de desbetreffende order op en verander je de gegevens. Indien jouw nieuwe gegevens resulteren in een lagere kostprijs, wordt jouw account gecrediteerd en kan je dat bedrag gebruiken voor een volgende inschrijving. Indien jouw nieuwe gegevens leiden tot een hogere inschrijvingsprijs dien je dat bedrag nog bij te betalen om de verandering te vervolledigen.

     Indien je wenst te annuleren, wordt jouw account gecrediteerd conform onze annulatie voorwaarden. Dit bedrag kan je dan later besteden aan een andere inschrijving.

     Opgelet: Lees de voorwaarden van de organisator goed na om te weten tot wanneer je al dan niet kunt annuleren.

    • Doe gratis mee door jouw vrienden uit te nodigen / uit te dagen!

     Sporten, bewegen en actief bezig zijn is leuker met vrienden en zeker als jij daarvoor wordt beloond met een leuke korting. Klik op de blauwe knop (naast de groene inschrijfknop) «doe gratis mee» en stuur je vrienden jouw persoonlijke link door. Als iemand zich inschrijft via deze link, krijg jij credits op je account ter waarde van 5% van het bedrag dat je vriend betaalt. Met deze credits kan je dan inschrijven voor een volgende wedstrijd. Hoe meer mensen je uitnodigt, hoe meer je kan sparen!


    • Doe gratis mee door onze CREW te vervoegen!


     We zijn steeds op zoek naar leuke, gemotiveerde mensen die een handje willen komen toesteken. Secretariaat, parcoursen checken, pijlen weghalen, bevoorradingen doen,… zijn maar enkele van de mogelijke taken.

     Je kan je individueel of als vereniging/sportclub aanmelden. Je kan éénmalig komen helpen op 1 bepaald event of je kan solliciteren om bij onze vaste crew/team te komen. Bekijk snel de voorwaarden en voordelen.

     Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden


     • 1. INDIVIDUELE MEDEWERKER ÉÉNMALIG

     • 2. INDIVIDUELE MEDEWERKER CREW / TEAM (min 5x/jaar)

     • 3. GEMOTIVEERDE (SPORT)CLUBS

    • Heb ik specifieke Trail schoenen nodig voor dit event?

     Trailschoenen zijn steeds aan te raden wanneer je offroad loopt. Ze bieden meer stabiliteit op oneffen terrein en voorkomen dat je je enkel zou omslaan over een boomwortel, steen, ... . Bovendien heb je in steile klimmen of technische afdalingen grip nodig.

     De trailschoenen van SCOTT bieden verschillende modellen aan met een terrein specifiek profiel.

     Gewoonweg DE beste trailschoenen. 

    Laatste Nieuws / Artikels

    Filter :
    11 - 26.09.2021 : NEEM GRATIS DEEL AAN ONZE CYCLING CHALLENGE OF CHOUFFE CHALLENGE (Run/Walk)  & WIN EEN GRATIS ARDENNEN WEEKEND 
    NIEUW NIEUW | SPORTEVENTS IS VANAF NU DEEL VAN PASSION FOR SPORTS !